Yay det er weekend

weekend_tailueckerath_tumblr

Så blev det fredag eftermiddag og det betyder weekend! Jeg er endelig blevet mere eller mindre rask og var tilbage på praktikken i dag. Nu går turen mod Aalborg og jeg glæder mig. Jeg har boet hos mine forældre i denne uge, da det er billigere, indtil jeg får mit togkort. Og nej, det er ikke fordi, jeg ikke kan lide at være hos mine forældre – det er skam super hyggeligt, men jeg føler mig altså først rigtigt hjemme, når jeg er i min lejlighed med alle mine ting omkring mig! I aften får jeg besøg af tre skønne studieveninder og så skal der hygges med spil, Asti, rødvin og snask – det kunne ikke blive bedre! I morgen håber jeg, kroppen er klar på en løbetur (4. tur på vejen mod halvmaraton – but who’s counting) og ellers står den på afslapning resten af weekenden og forhåbentlig nogle blogindlæg! Hvad skal jeres weekend gå med?

GOD WEEKEND ALLE MINE SØDE LÆSERE!

P.S. Billedet ovenfor er fra tumblr’en Visual Diary af Tai Lückerath, som jeg tilfældigvis faldt over. Er blevet ret vild med den og tror snart jeg laver et indlæg med en håndfuld lækre billeder derfra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Diverse, Hygge, Weekend. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>