webshop tip

andotherstories

I dag så en ny webshop dagens lys – & Other Stories. Jeg har faktisk ikke kendt til mærket før, men blev gjort opmærksom på det i morges hos Ida/Fashionlab og jeg var solgt med det samme. Mega cool tøj, fede sko, smukke accessories og ikke mindst lækre og “skæve” billeder af det hele. Og så skete det – det var love at first sight, da jeg så skjorten øverst i min collage, så mit dankort måtte op ad pungen og købt blev den og nu skulle den så gerne snart være på vej hjem til mig! Er vild med, at det er en skjorte, men som lukkes med en lynlås – og det synes jeg egentlig er kendetegnet for en del af tøjet: de har ofte en lille ekstra detalje eller et anderledes twist. Og og og… Det bedste af det hele er, at de fleste af tingene er til at betale sig fra.

Nu har jeg weekend – den skal gå med god mad udefra, vin, spil og måske en enkelt i byen i aften. I morgen er skemaet tomt og jeg glæder mig til at have en hel dag for mig selv, hvor jeg intet skal! Søndag skal der så arbejdes igen – så i aften og lørdag skal nydes! Hvad skal jeres weekend gå med? GOD WEEKEND IHVERTFALD :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Anbefalinger, Indkøb, Kluns, Weekend, Ønsker. Bookmark the permalink.

13 Responses to webshop tip

 1. Er også vild med deres billedvalg & præsentation af de forskellige items :)

 2. KaRina says:

  De har nogle rigtig lækre ting ;)

 3. Tak for linket tina :)
  Og sikke en lækker skjorte! Jeg havde slet ikke set lynlåsen, men det er jo genialt? Den vil jeg virkelig virkelig gerne eje!

 4. Ida says:

  Jeg ved ikke om jeg tør at gå ind og kigge. Det hele ser jo så lækkert ud!! :)

 5. Katrine says:

  Den webshop har simpelthen så vildt stor lækkerhedsfaktor! Og jeg dør lidt over nogle af skoene, taskerne og bluserne. Godt, jeg ikke må bruge penge før næste måned ;-) Kan godt forstå, du måtte eje skjorten. DEn er virkelig også fed!

 6. Chau says:

  Det er simpelthen så lækkert meget af det. Uhh..også mega farligt bare at kigge forbi.
  lækkert lækkert!

  /Chau

 7. Natulia says:

  Virkelig godt køb!! og ja, så fint og anderledes at man lukker den med en lynlås – det kan jeg slet ikke set! :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>