Wake up and smell the pancake

DSC_0517 kopi DSC_0512 kopi DSC_0514 kopi DSC_0518 kopi

Det sidste stykke tid har jeg eksperimenteret lidt med at lave den “perfekte” sunde og nemme morgenmadspandekage. Jeg ved ikke, om den er blevet perfekt, men god er den ihvertfald – derfor skal I selvfølgelig også have opskriften. Jeg laver den bare lidt på gefühl, men her til morgen prøvede jeg at veje det og fik nogle cirkamål til én pandekage – så kan I følge dem eller lade være og eksperimentere lidt selv.

1 æg – 10 g kokosmel – 10 g havregryn – 10 g grahamsmel – et nip salt – 1/2 tsk vaniljesukker – 1/2 tsk kardemomme

Bland alle ingredienser og klat blandingen ud på en varm pande med lidt smør (ja, ligemeget om det skal være sundt, så skal en pandekage altså steges i smør!). Steg pandekagen til den er gylden. Når det skal gå stærkt, spiser jeg den bare med lidt sirup og drysset med kokosmel, men her til morgen tilføjede jeg også en klat skyr (med mango, passion og ingefær) og lidt friskskåret mango. Næste gang skal jeg vist prøve med almindelig skyr blandet med lidt vaniljesukker og friske blåbær eller jordbær.

Husk at I kan følge mig på facebook, bloglovin’ og instagram (@tinavirenfeldt) :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Food & Drinks, Opskrifter, Sundhed. Bookmark the permalink.

10 Responses to Wake up and smell the pancake

  1. TUsiNd taK for tippet, den skal afprøves en af dagenE – Jeg har nemLig også forsøgt mig lidt frem, så glæder mig til at smage din udgave :)

  2. Uhm den ser virkelig god ud. Tak for tippet, det vil jeg huske på! :D

  3. Barbara says:

    Mums det ser lækkert ud, Det må jeg prøve i weekenden. Følger forresten din fine blog nu! Du er også velkommen til at kigge forbi min :-)

  4. Karina says:

    Det ser godt nok lækkert ud :)

  5. Mmm hvor ser det lækkert ud. Jeg har eksperimenteret lidt med sunde pandekager der udelukkende består af banan og æg – de smager faktisk overraskende godt. :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>