Silke til håret

DSC_0444

I decembers Goodiebox var der en prøve med for Biosilk Silk Therapy silkedråber, som jeg er blevet svært begejstret for! Det er ellers sjældent, at jeg går helt vildt op i hårpleje og hårprodukter. Jeg bruger fx alt for meget hårlak og ofte bare den som lige var på tilbud i supermarkedet. Jeg bruger alt for meget hårkur, for så er håret bare så meget lettere at rede ud. Jeg bruger ingen beskyttelse, når jeg glatter hår og jeg farver altid mit hår selv – nok også lidt for ofte. Men tilbage til sagen… Jeg satte mig for at give disse silkedråber en chance og jeg er blevet fuldstændig afhængig! De giver virkelig håret en smuk “finish”, om man vil. Håret ser glansfuldt og sundt ud og så tager det desuden de værste fimmerhår. Ikke nok med det, er det drøjt at bruge, så i den lille prøve jeg fik, har jeg nu efter to måneder stadig kun brugt lidt over halvdelen. Til jer som skulle være interesseret kan silkedråberne lige nu købes med store rabatter på billigvoks.dk – jeg skal i hvert fald have fingrene i noget mere!
Har I prøvet produktet? Og i så fald, hvad synes I?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Anbefalinger, Beauty, Ønsker. Bookmark the permalink.

4 Responses to Silke til håret

  1. Har endnu ikke prøvet den på trods af, at jeg også har en lille flaske som denne stående herhjemme :) Men den skal da helt sikkert prøves snart!

  2. Stine says:

    Jeg ved godt, at det ikke er det indlægget handler om, men nej hvor jeg bare elsker de lysestager :)

    /Stine

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>