Ready for Lukas

160313

// Skjorte & Other Stories // Shorts envii // Støvletter Bianco //

Så blev det mandag igen – back to reality! Kunne nu godt have brugt en fridag mere, men i stedet vil jeg se tilbage på en rigtig god weekend. Lørdag aften skulle jeg til Lukas Graham koncert og endte med at se sådan her ud. Jeg er så glad for min nye skjorte fra & Other Stories – den er behagelig at have på og så er den jo bare en fryd for øjet! Som I kan se, blev mit outfit næsten som jeg havde planlagt det her, så måske jeg vil lave den slags indlæg igen.

Nå, men koncerten var et hit! Lukas Graham er egentlig ikke noget, jeg har hørt så meget, bortset fra en sang i radioen eller i byen i ny og næ. Men jeg var super positivt overrasket! Hold kæft hvor kan den knægt synge og de forstår virkelig at fyre den af på scenen. Aftenen endte i byen og derfor blev søndagen primært tilbragt på langs med lidt for mange usunde sager. Men alt i alt en rigtig god aften og i det hele taget en af de der rigtig gode weekender :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in La Música, My look, Oplevelser. Bookmark the permalink.

6 Responses to Ready for Lukas

  1. Pænt med pænt på – Den skjorte er så fin! Og det lyder som en god aften :)

  2. karina says:

    Du ser super godt ud :)

  3. Wow den skjorte er simpelthen så fin, tror snart at jeg skal i &Other Stories igen og finde en masse mere – jeg var der i lørdags og der var så mange mennesker at jeg knap nok kunne overskue det. :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>