Pretty tattoo

tatoo tatovering fjer

I går aftes kom jeg forbi bloggen Garderobeskab og faldt over et indlæg om tatoveringer med dette billede. Jeg er selv kæmpe fan af tatoveringer – jeg har allerede to i forvejen og har længe haft planer om at skulle have en til, men jeg har været i tvivl om hvad og hvor (det er altid det store spørgsmål!). Men da jeg så denne fine fjer, var jeg ikke i tvivl om, at det da er sådan en, jeg skal have. Jeg synes, det er et utrolig smukt motiv, som jeg er sikker på, jeg aldrig vil blive træt af! Jeg er dog stadig lidt i tvivl om placeringen, så det vil jeg lige tænke videre over. Hvad synes I om tatoveringer – og har I selv nogle?

P.S. Jeg har planer om, at der snart kommer et indlæg, hvor I kan få mine tatoveringer at se, for dem har jeg vist aldrig fået vist ordentligt frem her på bloggen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Diverse, Ønsker. Bookmark the permalink.

8 Responses to Pretty tattoo

 1. Stine says:

  Jeg synes, at tatoveringer kan være virkelig flotte, og jeg er vild med den på billedet ovenfor. Jeg har ikke selv tatoveringer, og tror egentlig heller aldrig, at jeg får det. Jeg er lidt af en pivskid med sådan noget. Hehe. Jeg glæder mig til at se dine :)

  /Stine

 2. jeg har ikke men min kæreste er vild med tatoos og har nogle virkelig smukke. Jeg har også lyst til at få en, men er ubeslutsom :(

 3. Michelle says:

  Jeg synes fjer på ribbene er så fin en tattoo! Jeg så også en dr havde en hvid tattoo af en fjer på armen – det var SINDSYT flot- Meget anderledes med det hvide, men det passede så godt sammen med fjeren.

 4. Malena says:

  En rigtig flot tatoo du har fundet dig der, og den vil jo passe meget fint, til dem du allerede har :) jeg vil også gerne have flere, men ligesom dig, har jeg problemer med hvor og hvilket motiv :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>