OM VIRENFELDT

Hvem er virenfeldt?

Virenfeldt er mit mellemnavn, det fulde navn er Tina Virenfeldt Kristensen og jeg er i skrivende stund 25 år. I øjeblikket går min hverdag med en masse arbejde og kandidatuddannelsen Medieformidlet Kommunikation på Aalborg Universitet. Desuden indeholder mit liv en flok skønne veninder/venner, nørderi foran min elskede mac, fitness/løb/spinning, madlavning, shopping, måske en smule for meget tv og alt hvad der ellers hører hverdagen til! Jeg er en pige med stor interesse for mode, kommunikation, design, æstetik og indretning, hvilket også vil afspejle sig i min blog.

Hvad er virenfeldt for en blog?

Virenfeldt er en personlig blog – et lille kig ind i mit liv. Bloggen handler om alt og ingenting: mit liv, mine interesser, mit kluns/sko/accessories, neglelak, mit hjem ‘Slottet’, god musik, mine ønsker, opskrifter, anbefalinger og jeg kunne blive ved. Min blog er min måde at skrive om hvad jeg synes er interessant, i håbet om at andre finder det lige så interessant, også selvom det handler om nogle af de små ting i livet.

I kan følge mig på bloglovin’ her, på instagram @tinavirenfeldt, på Facebook her eller på twitter Tina Virenfeldt (@tinavirenfeldt).

2 Responses to OM VIRENFELDT

  1. Susanne says:

    hej Tina
    Jeg er underviser på et kursus for mennesker med problematikker i forhold til deres sundhed. Jeg har køkkenværksted og kostundervisning. Mine kursister får udleveret en lille mappe til papirer. Jeg søgte på nettet efter et virkelig godt billede at sætte på forsiden, og fandt dit foto med frugt, grønt, en tegning af en pedaltrampende motionist og en kvindelig løber. Jeg vil frygteligt gerne have lov at bruge dette billede på forsiden af kursisternes lille mappe. Er det okay, eller giver det problemer med rettigheder?
    De bedste hilsner susanne

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>