Never walk Alone

hidden in plain sight

Kender I Hidden in Plain Sight? Det gjorde jeg ikke før i går, da jeg købte en af deres t-shirts. Jeg forstår ærlig talt ikke helt konceptet, som de ellers prøver at forklare her. Det er noget med, at de via print viser de menneskelige behov, som vi ikke kan se (via vores syn?). Men det kan min hjerne altså ikke lige få til at hænge sammen med de forskellige prints – så jeg nøjes med bare at synes, de er cool! Jeg købte Never walk Alone, som er et fedt budskab, jeg burde rette mig noget mere efter selv. Ellers er jeg også ret vild med Where to go og Your path. Hvad synes I om dem?

Rigtig god weekend alle sammen – min weekend er desværre mere eller mindre ikke eksisterende, så nyd det lidt ekstra for mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Indkøb, Kluns. Bookmark the permalink.

2 Responses to Never walk Alone

  1. Natulia says:

    “Never walk alone” er faktisk et billede taget på strøget i københavn, af to tilfældige piger, ret sjovt ik? :) (Min veninde er medejer af mærket). De laver virkelig nogle cool tees, har selv “Where to go” i hvid :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>