Juletoner

Jeg ELSKER julemusik – ja, jeg kunne egentlig også bare sige, at jeg elsker jul og (næsten) alt hvad der hører julen til: julemad, julefrokoster (endda er jeg ved at vænne mig til snapsen – men ikke silden!), julepynt, julekalendere, julebag, til tider julevejret (ihvertfald når det som i dag er fint og hvidt udenfor, mens solen skinner!), julehygge, julegaver, juletræet, juleaften og selvfølgelig julemusikken! Jeg er typen der stort set kun hører julemusik i december – sidder eksempelvis og lytter til det lige nu, mens jeg skriver projekt. Derfor har jeg samlet et par af mine yndlingsjulesange – en god blandet landhandel! Hvilke julesange er jeres yndlings?

Jeg sidder lige pt alene hjemme hos mine forældre og skriver projekt, mens de er til julefrokost. I går aftes bagte min mor og jeg pebernødder og kransekage og jeg prøvede at lave dadelkuglerne, jeg fortalte jer om her (besværligt!). I morgen kommer hele familien på besøg for at fejre min 25 års fødselsdag med brunch og kage – det bliver så hyggeligt! Om aftenen står den på julefrokost med mit ene arbejde. I tænker nok “På en søndag?” og ja… Det er fordi jeg er bartender og så må vi jo holde julefrokost på sådan en underlig dag.

P.S. I kan snart se frem til nogle bedre billeder på bloggen, da jeg forhåbentlig senere i dag bliver lært op i mit nye spejlrefleks kamera! Juhuu… FORTSAT GOD WEEKEND!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Hygge, Jul, La Música. Bookmark the permalink.

6 Responses to Juletoner

  1. Milana says:

    God weekend søde :) Jeg elsker også julemusik!

  2. Natulia says:

    Elsker den første sang! Det er en af mine jule-favorit-sange!!

  3. Katrine says:

    Jeg forstår dig kun alt for godt! Jeg elsker selv hymnen fra Juletestamentet. Den er så sød!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>