I feel for som jewelry

julie_sandlau

Jeg har altid haft ret svært ved at sætte ord på min stil, da jeg er vild med så mange forskellige retninger. Den ene dag kan mit outfit bestå af sweat og sneakers og den næste dag kan det være høje hæle og fine smykker.
Jeg er ret vild med smykker, men køber sjældent andet end smykker fra H&M og i ny og næ sniger der sig et par andre mærker ind. Men lige nu ønsker jeg mig inderligt denne halskæde og dette armbånd fra Julie Sandlau. Kæden er så fin – på den ene side meget enkel, men alligevel også overdådigt på den vintageagtige måde! Armbåndet er bare smukt og lige mig. Det er ikke for tyndt, så jeg føler det bliver væk på armen, men samtidig er det meget klassisk – måske derfor det er en del af kollektionen Classic ;) I det hele taget laver hun nogle rigtige fine armbånd. I kan se udvalget her.
Normalvis går jeg mest med sølvsmykker, men jeg er faktisk størst fan af hendes guldsmykker. Måske også fordi det er noget af det, jeg mangler. Og det bedste af det hele er – der er 40% på både halskæde og armbånd. Så hvis jeg ikke stod midt i en dyr flytning, var jeg helt sikkert slået til. Måske det bliver tilfældet om et par måneder? De er i hvert fald skrevet på ønskesedlen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Accessories, Ønsker. Bookmark the permalink.

2 Responses to I feel for som jewelry

  1. Mia says:

    HUn laver virkelig nogle flotte smykker :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>