Hvor bliver hun af?

DSC_0081

sommerhus skagen strand gl gammel skagen efterår hav blæst sol

Som I måske har lagt mærke til, går der ind i mellem flere dage imellem indlæggene. Så nu tænkte jeg, det måtte være på sin plads at fortælle hvorfor. Som jeg kort har nævnt, er jeg startet i praktik – det gjorde jeg faktisk allerede i starten af januar. Jeg læser en kandidatuddannelse i Kommunikation ved Aalborg Universitet og praktikken er mit 8. semester. Jeg er i praktik ved Alexandra Instituttet i Århus og har derfor nogle ret lange dage, da jeg bruger ca. 3,5 time om dagen på transport. Ikke nok med det er man som studerende absolut ikke vant til at være på 37 timer om ugen – det er virkelig noget, man skal vænne sig til. Og derudover skal det lige siges, at jeg også stadig har mit studiejob, som ofte optager mine weekender. Derfor er energien ikke altid til at blogge, når jeg har fri – jeg har ikke engang tid eller overskud til at få læst andre blogs og det er næsten det værste, for det er ellers min daglige hyggestund! Når det er sagt, er jeg utrolig glad for min praktikplads og selve arbejdet. Det er skønne mennesker (blandt andet har jeg fornøjelsen af at arbejde sammen med Michelle) og arbejdet er spændende og udfordrende! Jeg er helt sikker på, at jeg har valgt rigtigt og derfor er det knap så slemt at stå op kl. 6 hver morgen. Men det jeg vil frem til er, at min tilstedeværelse på bloggen nok fortsat vil være lidt sporadisk i ny og næ, men jeg håber energien kommer tilbage, nu hvor dagene bliver længere og lysere – det har allerede gjort mig i forårshumør! Så håber jeg, I kan bære over med mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Diverse, Uddannelse. Bookmark the permalink.

6 Responses to Hvor bliver hun af?

  1. Ida says:

    Hvor lyder det bare fedt. Stort tillykke Tina :) Og jeg kangodt forstå, at tid til bloggen ikke er det der er mest af i øjeblikket.

  2. Milana says:

    Ja, det er hårdt med fuldtidsjob og blogging, men det skal du nok vænne dig til :) fedt at praktikken er god!

  3. Puha, kender alt for godt det at mangle tid til bloggen. Jeg har fultidsjob + HD studie + blog… Puuuuh :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>