Hvilken dag…

DSC_0600 kopi DSC_0602 kopi DSC_0603 kopi DSC_0605 kopi

Endelig blev det fredag og endelig har vejrmanden forstået, at INGEN gider mere sne! Solen skinnede, da mit vækkeur ringede kl. 05.50 og det gjorde det så meget nemmere at komme op.

Dagen i går var en smule hektisk! Først var morgentoget til Aarhus 20 min. forsinket, dernæst havde jeg en masse deadlines på praktikken og til slut var toget hjem intet mindre end 1 time og 10 min. forsinket – faktisk tog det 3,5 time fra jeg tog fra praktikken til jeg var hjemme i min lejlighed kl. 20.20 i går aftes – but who’s counting!

Men lidt godt kom der dog ud af det – jeg fik nemlig købt et par nye sko, som jeg har kigget på i noget tid efterhånden. Jeg har længe overvejet om jeg skulle have et par Nike Air Max til min sneakers-samling. Jeg har hele tiden syntes, at der var noget fedt over dem, MEN… Ærlig talt synes jeg også, at de indimellem kan minde om en af de der pisse grimme ergonomiske sko med en “rund” sål eller de næsten endnu grimmere og über voldsomme FILA sko, som alle gik i, da jeg var yngre (mig selv inklusiv). Desuden syntes jeg også, at de var lige lovlig dyre. Men da jeg for et par uger siden fandt denne børnemodel Nike B Air Max Coliseum var jeg solgt – de koster nemlig kun 499 kr. og er knap så voldsomme og knap så ergonomisk-looking. Så mens toget blev mere og mere forsinket, brugte jeg min tid på at købe disse. Hvad synes I? De er købt hos Stadium og kan findes på deres webshop her, hvor de også har denne børnemodel, hvis man har mod på lidt flere farver. Størrelserne på børnemodellerne går op til str. 40, så man behøver ikke engang have en mega lille fod for at kunne bruge børnemodellen – bonus!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Indkøb, Oplevelser, Shoes. Bookmark the permalink.

6 Responses to Hvilken dag…

  1. Jaaa – De er så flotte! :)

  2. Chau says:

    Jeg synes de er super flotte! er godt nok fristet hvis ikke det var at jeg har brugt hele og mere til af shoppebudgettet.

    /Chau

  3. De er da super flotte… og børnestørrelser op til str. 40, ja så er der da muligheder :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>