Hjemmelavet iskaffe

20120502-153932.jpg

I dag er det min kærestes 25 års fødselsdag. Dagen er indtil videre blevet spenderet hos hans forældre, så vi har rigtig nydt det gode vejr på terrassen. Vi besluttede os for at prøve at lave en iskaffe (altså ikke bare kold kaffe med mælk, men sådan lidt ala iceblend fra baresso / frappe fra Starbucks) og det blev ganske vellykket, så jeg ville lige dele den med jer! Forholdene er dog ikke rigtig på plads – man må smage sig lidt frem.

Isterninger – nescafé – lidt kogende vand – mælk – piskefløde – sukker – vaniljesukker

Start med at koge lidt vand og bland vandet med en masse nescafé, så blandingen er godt stærk. Kom derefter lidt mælk i blandingen for at køle det lidt af. Kom en masse isterninger i en blender, derefter mælk, fløde og kaffeblanding – det skal ca gå til toppen af isterningerne. Til sidst tilsættes sukker og vaniljesukker og der blendes. Hvis man ikke ønsker drikken alt for usund, kan man evt. udelade fløde og sukker, men efter min mening smager den nu bedst, når den er dejlig sød med en bitter kaffe-eftersmag!

God fornøjelse med det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Food & Drinks, Hygge, Opskrifter, Sommer. Bookmark the permalink.

5 Responses to Hjemmelavet iskaffe

  1. Pingback: Happy birthday! « Food & Drinks « virenfeldt

  2. Katrine says:

    Uuuuh, det må hlet sikkert prøves – og gerne med så meget sukkerstads og flødehejs som muligt! Tusind tak for tippet! Og tillykke til kæresten :-)

  3. Didda says:

    Det lyder jo helt vildt lækkert! Og tillykke med kæresten :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>