Find motivationen

2013-01-05 15.00.21 bikefit

Endelig skete det! Efter fire dages stilhed på bloggen er jeg endelig tilbage. Motivationen og tiden har ikke rigtig været der – og sjovt nok handler dette indlæg netop om det, blot i forbindelse med træningen. Jeg har, ligesom så mange andre, prøvet at tage mig sammen på motionsfronten, siden vi hoppede ind i 2013 og det er faktisk gået okay – ikke engang bidende kulde og sneglatte veje har holdt mig tilbage fra en løbetur. Hvad der har holdt motivationen i gang er virkelig svært at sige – kender I det? Nogle gange er den der bare og så er det med at slå til! Andre gange må man gøre en indsats. Og nogle gange kommer motivationen helt af sig selv, når det går godt med træningen. Sådan havde jeg det i hvert fald, da jeg mærkede store fremskridt allerede efter de første par løbeture i 2013 – så er det nemlig, at træningen bliver lidt sjovere!
Motivation, kost, træning og meget mere kan I læse om i AP Pensions online magasin Vinterliv, hvor I også kan deltage i lodtrækningen om 5 gavekort á 1.000 kr. eller 5 opskriftsbøger (MiddagMiddag) af kokkene Nikolaj Kirk og Maarbjerg - og hvem har ikke lyst til det?

(Sponsoreret indlæg)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Diverse, Konkurrence, Sundhed. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>