detaljer, nyheder og sygdom

detaljer my look details neglelak glimmer glitter læderjakke mdk halskæde zara sweatshirt weekday

Et par detaljebilleder fra mit look i går, som dem der følger mig på instagram nok allerede har set (@tinavirenfeldt). Neglelakken er fra H&M, læderjakken fra MDK, halskæden fra Zara og sweatshirten fra Weekday. Er ret glad for at mikse en afslappet sweatshirt med en flot halskæde lige i tiden!
I mandags begyndte jeg i praktik ved Alexandra Instituttet i Århus og kan derfor nu kalde mig selv for pendler. Forhåbentlig betyder det, at jeg blandt andet kan få brugt togtiden på min blog. Jeg er i praktik i deres Kommunikationsafdeling og er allerede super glad for det. Nu er jeg så desværre blevet syg – det begyndte allerede lidt i går, men i dag måtte jeg bukke under og blive hjemme. Jeg er blevet ramt af influenzaen og føler, at jeg er blevet gennembanket! Ikke nok med det er min hals også ramt – det var ikke lige sådan, jeg håbede at min første praktikuge skulle ende ud.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Accessories, Instagram, Kluns, My look, Neglelak, Nyt. Bookmark the permalink.

4 Responses to detaljer, nyheder og sygdom

  1. Katrine says:

    God bedring! Sådanne nogle grumme influenzaer har det med at snige sig ind på én, når man har mindst tid til det. Hvor er det fedt, at du er kommet godt igang. Jeg glæder mig til at høre mere om praktikken :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>