Det bliver en smuk fest

Så er Skanderborg-billetten købt (eller som det jo korrekt hedder: Smukfest!) og jeg glæder mig helt ekstremt! Her er nogle af de navne, jeg glæder mig allermest til at se (får nok ikke set halvdelen af dem, hvis det går ligesom sidste år, men jeg vil gøre mit bedste!):

Det er ikke fordi, jeg til dagligt hører en masse Blur, men de er nu altså ganske gode og da helt sikkert ikke nogen som jeg skal misse!

BRYAN F****** ADAMS! Nøj, hvor jeg glæder mig til at skråle med på Heaven (min favorit!), (Everything I Do) I Do It For You, Summer of ’69, Straight From The Heart, The Only Thing That Looks Good On Me Is You og jeg kunne blive ved! Hvor bliver det dog en fantastisk onsdag aften i Bøgeskoven!

Miike Snow er ikke et navn, jeg kender så meget til, men da jeg skulle lytte til deres sange, gik det op for mig, at jeg faktisk kendte flere af dem og selvfølgelig skal de også have et kig med på vejen!

Jeg har det sidste års tid været helt ekset med Mads Langer – hans musik er simpelthen så skønt og afslappende. Glæder mig til at slappe af med en kold bajer (i solen – FOR DER BLIVER BARE GODT VEJR I ÅR!) og smukke sange!

I Got You On Tape skal jeg bare se, fordi Church Of The Real simpelthen er en af mine absolut yndlingssange- jeg tror aldrig jeg bliver træt af den!

Igen i år kommer Kato (der står dog ikke ‘med venner’, men det satser jeg altså på!) og det bliver fedt – så er der jo virkelig fest, når han kommer på scenen!

Kent er heller ikke noget, som jeg går og hører en masse af, men det er igen nogen, som man bare skal se, når de nu er der!

Så er det vist også ved at være min tur til at høre stemmen, alle snakker om. Jeg er sikker på, det nok skal blive fedt, når Lukas Graham går på scenen!

Elsker Carpark North og det er jo nogle af de fedeste koncerter! Nøj hvor jeg glæder mig!

Juhuu, jeg glæder mig til White Lies – fedt fedt musik og jeg tror, de kan skabe en super fed stemning under bøgetræerne!

Suspekt er jo simpelthen bare for seje live og så gør det heller ikke noget med lidt eye candy i form af Orgi-E!

Så er der endnu en omgang sing-a-long, nemlig Rasmus Seebach!

Der er flere navne end dem ovenfor, jeg gerne vil se, ex Kashmir, Alphabeat, The Storm, Fallulah, Ice Cube mf. Så er sikker på det nok skal blive endnu en fed festival – om ikke andet skal den tilbringes i godt selskab! Skal I derude til nogle festivaller i år?

Some of the artist I’m looking most forward to see at this years Smukfest!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in La Música, Oplevelser, Sommer. Bookmark the permalink.

2 Responses to Det bliver en smuk fest

  1. Katrine says:

    Dit heldige asen! Hvem ville ikke gerne en tur i bøgeskoven? Det bliver fedt for dig med så mange gode bands på programmet…

  2. Didda says:

    Det er nogle gode bands du skal høre. Jeg har aldrig selv været til andet end grønkoncert, men tror ikke at jeg kommer det i år.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>