Dagens fra 2012

20120111-171335.jpg

20120323-084926.jpg

dagens outfit today i'm wearing

dagens skagen issue 1.3 wolford converse all stars hm h&m

dagens skagen grenen bianco cheap monday h&m hm pieces monki zara

sne fødselsdag

armbånd hm h&m

DSC_0081

DSC_0273

Så blev det nytårsaftensdag – halsen kradser, næsen løber og det regner. Ikke de optimale forudsætninger for denne dag! Men jeg er ved godt mod og glæder mig til en aften med en masse gode veninder – og så kan jeg jo fryde mig med at bo i det nordlige, hvor regnen efter sigende skulle være stoppet til midnat!

I 2012 fik jeg taget lidt flere dagens end i 2011, men stadig ikke særlig mange. Tror aldrig jeg vænner mig helt til at stå og posere på den måde. Men et af mine nytårsfortsæt i 2013 må være at få taget flere – for jeg kan se, at det er nogle af de mest populære indlæg her på bloggen. De kommende dage vil der komme flere tilbageblik her på bloggen og måske et par nytårsfortsæt!

RIGTIG GODT NYTÅR TIL ALLE JER LÆSERE!
DET ER SKØNT AT SE, AT DER HELE TIDEN KOMMER FLERE TIL, SOM VIL FØLGE MED.
JEG GLÆDER MIG TIL ET NYT ÅR HER PÅ BLOGGEN!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in My look. Bookmark the permalink.

2 Responses to Dagens fra 2012

  1. Du har så meget fint tøj! Og ser så skøn ud altid. JEG KAN SAGTENS FØLGE DIG I DET MED OUTFITBILLEDER – HELT SAMME SITUATION HOS MIG. JEG FÅR HELLER IKKE TAGET NOK BILLEDER AF MIG SELV OG DET MÅ LAVES OM PÅ I DET NYE ÅR :)

    GODT NYTÅR – GLÆDER MIG TIL AT FØLGE MED I 2013 <3

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>