Bye bye DK

DSC_0968 DSC_0969 DSC_0970

I dag rejser jeg til Grækenland med fem veninder for at besøge en anden veninde. Vi skal være fem dage i byen Patras (Grækenlands tredje største by), hvor min veninde opholder sig lige i tiden. Her står det på badeferie – pool, strand, drinks, øl, fest og hvad der ellers hører sig til. De sidste to dage skal vi være i Athen og så hedder det storbyferie – sigthseeing, shopping, god mad og en masse billeder. Det bliver den perfekte blanding og jeg glæder mig – har ikke været i udlandet i tre (ja du læste rigtigt – TRE år!).

Der har ikke været den store aktivitet på bloggen den sidste uges tid, da jeg har haft travlt med udflytning. Men frygt ej – jeg har forberedt nogle indlæg til jer. Og glæd jer til en masse outfitbilleder fra ferien, når jeg kommer hjem! Desuden kan I selvfølgelig følge med på instagram @tinavirenfeldt!

Ha’ det fantastisk mens jeg er væk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Diverse, Sommer. Bookmark the permalink.

4 Responses to Bye bye DK

  1. Michelle says:

    God tuuuuuuur, Tina! Og nyd Grækenland – er kun meget misundelig!

  2. Melissa jensen says:

    God tur tøser!! Det blir den bedste ferie :-) Og hils hende den smukke Julie. MYS MYS MYS.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>