Back from the dead

instagram_back

Juhuu, det er vel nok en glædens dag at kunne skrive, at jeg nu er tilbage på bloggen igen! Det har virkelig været savnet, men tiden har bare ikke været til det pga. fuldtidspraktik, praktikrapport, to jobs og to hjemmesider der skal administreres. Men nu er praktikrapporten afleveret og det har da i det mindste betydet, at al min “fritid” ikke skal bruges på den mere! Men som I kan se på instagrambillederne fra den sidste tid, har jeg alligevel prøvet at få det bedste ud af det. Skønt vejr, karneval i Aalborg, et kort visit hos mine forældre i sommerhus ved Vesterhavet, grill med veninderne, god mad og cykeltur med min mor i smukke DK!

Men ellers er der faktisk big news herfra! For jeg har også brugt tiden på at tænke fremad og jeg har nu besluttet mig for at flytte til København sidst på/efter sommerferien. Mit studie er blevet flyttet og min veninde og jeg leder nu efter en fælles lejlighed, vi kan flytte sammen i (så sig til hvis I kender nogen, som kender nogen – you know the drill). Jeg er så spændt og jeg glæder mig helt vildt til at starte et nyt kapitel i mit liv!

I kan også følge med på instagram @tinavirenfeldt og facebook www.facebook.com/tina.virenfeldt.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Nyt, Oplevelser. Bookmark the permalink.

4 Responses to Back from the dead

  1. Godt at have dig tilbage på bloggen og lyder ellers også som en stresset periode – godt det er overstået nu :)

  2. Karina says:

    Dejligt at du er tilbage :)

  3. Michelle says:

    Yeah! Stor jubel herfra!

  4. virenfeldt says:

    Hvor er i søde :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>