Anmeldelse: coolcos

2013-07-10 15.17.20 2013-07-10 15.17.30 2013-07-10 15.16.02

Jeg har været så heldig at få disse tre produkter fra coolcos – en ny kosmetikkæde med priser lige efter min smag! De tre produkter er Blending Brush, Curling Mascara Waterproof (farve: Pitch Black) og Creme Blush (farve: 06). Alle tre produkter prøvede jeg af i morges og jeg er ovenud tilfreds!

Mascaraen er virkelig god til mine vipper – jeg har lange vipper, men ikke særlig mange af dem, suk! Derfor klumper de ofte sammen, så det ser ud til, at jeg har endnu færre. Men børsten herpå skiller dem ad og så ligner det faktisk pludselig, at jeg har en ordentlig håndfuld vipper. Jeg har endnu ikke afprøvet vandfast-effekten.

Creme blush’en har den fineste farve, som passer perfekt til min ny-tilegnede sommerglød (yes, jeg har nemlig allerede været ude i solen OG er allerede blevet solbrændt!) og så er den let at arbejde med. Jeg brugte en finger til at påføre den med og det er meget lettere, end man lige tror og man kan lettere kontrollere det end med en almindelig pudderblush.

Sidst men ikke mindst: børsten – den er så god og kan sagtens hamle op med de hundedyre børster, der findes derude. Det er nemt at fordele foundation mv. både hurtigt og jævnt. Jeg har været forbi butikken her i Aalborg og de har de det hele taget et rigtig godt udvalg af børster.

Alt i alt er jeg super tilfreds med produkterne og jeg tror bestemt ikke, det er sidste gang jeg bruger produkter herfra. De har også et stort udvalg af neglelakker (yay!) i en masse fine farver – og ja, jeg har allerede været på rov. Også dem kan jeg varmt anbefale!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Anbefalinger, Beauty. Bookmark the permalink.

2 Responses to Anmeldelse: coolcos

  1. Nina says:

    jeg kendte ikke mærket før min veninde præsenterede mig for det, men synes virkelig de laver nogle fine ting til en god pris :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>